CHP İl Başkanı Urfalıları unuttu

CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Kılıçdaroğlu'nun 2 günlük Gaziantep programı nedeniyle yayınladığı teşekkür mesajında 1200'ü aşkın Şanlıurfalı'nın partiye katılım toplantısındek tek kelime etmemesi dikkat çekti.

SİYASET - 20-01-2023 16:07

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iki günlük Gaziantep programında bini aşkın Şanlıurfalının partiye katılım programını görmezden geldi. CHP Gaziantep İl Başkanlığından program sonrasında halka teşekkür amacıyla yapılan açıklamada Kılıçdaroğlu’nun programının  ilk toplantısı olan Teymur Otel’deki katılım toplantısı görmezden gelindi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere Gaziantep’e geldi. 18-19 Ocak tarihlerinde gerçekleşen ziyarette CHP Lideri ilk olarak Teymur Otel’de, kendisinin Doğu ve Güneydoğu Bölgesi danışmanlığını da yapan Şanlıurfalılar Derneği önceki dönem başkanı Mustafa İsmet Erdoğan’ın düzenlediği partiye katılım toplantısına katıldı.

Programda partiye katılan 1200’ü aşkın kişiye temsili olarak Mustafa İsmet Erdoğan, Avukat Ömer Faruk Akan ve bazı isimlere bizzat parti rozeti takan Kılıçdaroğlu partisinin projelerini anlatmıştı.  

Programının ikinci gününde ise Gaziantep Ticaret Odası ve Gaziantep Sanayi Odası’nı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, sanayici ve işadamlarıyla bir araya gelmiş, daha sonra da Gaziler Caddesi’nde esnaf ziyareti yapmıştı.

Daha sonra Onatlar Kutlar Toplantı Salonu’nda STK temsilcileri, muhtarlar ve kanat önderleriyle bir araya gelen Kılıçdaroğlu’nun programının sonunda ise partili gençlerle buluşmuştu.

Ziyaretin ardından CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar tarafından yapılan yazılı açıklamada, programa olan ilgi nedeniyle Gaziantep halkına teşekkür edilirken, Kılıçdaroğlu’nun iki günlük temaslarının tek tek sayılmasına rağmen uzun süre sonra kentte düzenlenen kitlesel katılım töreninin yok sayılması ise dikkat çekti.

Programı detaylı bir şekilde anlatan mesajda Uçar’ın son sözleri ise şöyle oldu:

“Genel Başkanımızın iki günlük ziyareti boyunca Gaziantep halkının gösterdiği ilgi büyüktü. Genel Başkanımız, iş dünyası, esnafımız, STK, kanaat önderleri, muhtarlar olmak üzere pek çok kesim ile bir araya geldi. Bu ziyaretlerde edinilen izlenim, alınan geri dönüşler, Gaziantep’te değişim rüzgarının estiğini gösterdi. Tüm hemşehrilerimize, partililerimize Genel Başkanımızın ziyareti sırasında gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim.”

 

Günün Diğer Haberleri