Gaziantep’te 31 Ağustos 2026 Pazartesi günü şebeke iyileştirme çalışmaları nedeniyle 5 ilçenin bazı mahalle ve sokaklarında planlı elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintilerin bazı bölgelerde 8 saate kadar süreceği bildirildi.
Planlı çalışma programına göre; Şahinbey, Nizip, İslahiye, Nurdağı ve Oğuzeli ilçelerinin bazı bölgelerine belirli saatlerde elektrik verilemeyecek.
ŞAHİNBEY
09.30–17.30 saatleri arasında:
Hacı Mehti Kaplan, Hamdi Kutlar, Mevlana Camii, Şehit Ömer Faruk Polat, Şehit Süleyman Yavuz, Arabacı, Dumanlı, Erturhan, Güvercin, Safi Canbaş, Şehit İmam Çulcuoğlu, Fedai Ökkeş, Ağaçlı, Arslanlar, Beyaz Koyun, Gül, Kuyulu, Mücahit Salih Tanış, Zeynel Abidin, Akdere, Albayrak, Alnı Sakar, Bekereci Ahmet, Çerkez, Çöl, Göktürk, Gürünlü Rahmi, Kalkan, Kamalakoğlu, Karadağ, Karayılan, Kavşak, Kilimci, Kurudere, Parlak, Şenkaya, Tevfik Özocaklı, Ali Uygur, Bülbül, Icık, Kartalbey, Münif Efendi, Orman, Tektek, Yahya Baba ve Zühtü Efendi ile bağlantılı numaralı sokaklarda kesinti uygulanacak. Kesintinin yaklaşık 8 saat sürmesi bekleniyor.
10.00–18.00 saatleri arasında:
Mevlana Camii, Nilüfer ve Şanlıdere Beydilli ile 67018, 67020, 67021, 67022, 67029, 67030 ve 67046 numaralı sokaklarda elektrik kesilecek. Bu çalışmanın da 8 saat sürmesi planlanıyor.
NİZİP
09.00–12.30 saatleri arasında: Doğrular ve Atbatıran Doğrular bölgelerine elektrik verilemeyecek. Kesinti yaklaşık 3 saat 30 dakika sürecek.
15.30–17.00 saatleri arasında: Samanlı Mahallesi’nde 1 saat 30 dakikalık kesinti uygulanacak.
İSLAHİYE
İslahiye’nin Değirmencik bölgesinde; Hatay, Şehit Jandarma Onbaşı Murat Şahin, Şehit Piyade Çavuş Resul Zeren, Şehit Jandarma Piyade Komando Er Seyit Şahin ile 129, 234, 236, 237, 238 ve 33002 numaralı sokaklarda 15.00–17.00 saatleri arasında elektrik kesilecek.
NURDAĞI
Nurdağı ilçesine bağlı Gedikli Mahallesi’nde, şebeke iyileştirme çalışmaları nedeniyle 09.30–17.30 saatleri arasında elektrik verilemeyecek. Kesintinin 8 saat sürmesi öngörülüyor.
OĞUZELİ
Oğuzeli ilçesinin Büyükkaracaören-Büyükkaracaviran bölgesinde, 09.30–17.30 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi uygulanacak. Çalışmanın 8 saat sürmesi bekleniyor.

