Gaziantep Valisi Davut Gül, yılbaşi önlemleri için il genelinde 7 bin kolluk görevlisinin mesai başında olduğunu söyledi.
Vali Davut Gül, Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan ve ilçe kaymakamlarıyla birlikte polis ve jandarma karakollarıni ziyaret ederek personelin yeni yılını kutladı.


Vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içinde girmeleri için il genelinde tedbir aldıklarını belirten Gaziantep Valisi Gül, şunları söyledi:

 "2023 yılına girmeden görev başındaki mesai arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Polis, jandarma, harekat merkezleri, itfaiye, sağlık görevlileri ve zabıta gibi vatandaşa hizmet veren herkesi ziyaret ediyoruz. İçişleri Bakanlığının yılbaşı nedeniyle 5 günlük tedbirleri var. Biz de trafik ve asayiş başta olmak üzere her alandaki tedbirlerimizi tamamladık. Jandarma ve emniyetten 7 bin civarında personelimiz bu süreçte görev alacak. Ben herbirine teşekkür ediyorum. Vatandaşların huzurla yeni yıla girmesi için, şehrimizin güvenliği için 7/24 çalışıyorlar. Başta görev başındaki arkadaşlarımız olmak üzere bütün Gazianteplilerin yeni yılını kutluyorum. Allah kazasız ve belasız bir yıl nasip etsin."