AK Parti Gaziantep’te ilçe belediye başkanları adaylarını 28 Ocak Pazar günü yapılacak bir toplantıyla kamuoyuna açıklayacak.

31 Mart'taki yerel seçim yaklaşırken, AK Parti Gaziantep teşkilatında hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in isminin de yer aldığı Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklamasının ardından ilçe Belediye Başkan adaylarının bağlı oldukları illerinde açıklanmasına karar verilmişti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den sonra ilçe adaylarının açıklanacağı aday tanıtım toplantısı 28 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Şehitkamil Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Gaziantep ilçe Belediye Başkanları Aday tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ile birlikte Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz da katılacak.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, ilçe Belediye Başkanları Aday tanıtım toplantısıyla ilgili yaptığı değerlendirmede  “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı için Hep Yeni Hep ileri diyerek Gaziantep’te 10 belediyenin 10’nunu da ittifak ortaklarımızla el ele vererek kazanmaya hazırız ve kararlıyız. Demokrasi Şöleni şeklinde gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantımız 28 Ocak 2024 Pazar günü saat 13.00’te ŞKM’de yapılacak olup tüm Gaziantepli hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.