26 Ağustos’tan bu yana kayıp olarak aranan ve cansız bedenine ulaşılan 54 yaşındaki Ayşegül Yaşar’ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan Tamer Kahveci tutuklandı. Kahveci’nin annesi A.K. ile babası H.K. hakkında ise ev hapsi kararı verildi.

Yürüyüş yapmak için 26 Ağustos’ta evinden ayrılan Ayşegül Yaşar’dan bir daha haber alınamaması üzerine Düziçi Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında özel bir televizyon kanalındaki programa katılan ve çelişkili ifadeler verdiği öne sürülen Tamer Kahveci ile annesi A.K. ve babası H.K., 19 Eylül’de Kahramanmaraş kent merkezi ve Andırın ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Emniyetteki sorgusunda, Ayşegül Yaşar’dan aldığı altın ve ziynet eşyalarını evinde sakladığını söylediği belirtilen Kahveci ile anne ve babası, işlemlerinin ardından Düziçi Adliyesi’ne sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan Tamer Kahveci tutuklanarak cezaevine gönderildi. Annesi A.K. ve babası H.K. hakkında ise ev hapsi şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.