Gaziantep’te husumetli aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 çocuk annesi bir kadın yaşamını yitirdi, 11 yaşındaki bir çocuk ağır yaralandı.
Mizip ilçesinin Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen olayda aralarında husumet bulunan ve 1 gün önce barıştırılam iki ailenin kadınları sokakta karşılaşınca tartışmaya başladı. Erkeklerin karıştığı tartışma silahlı kavgaya dönüştü.
Karşılıklı ateşlenin silahlardan çıkan kurşunlar 12 yaşındaki Eyüp Nebi Ensari ile 27 yaşındaki 3 çocuk Şahibe Zurnacı’yı ağır yaraladı. Kavga ihbarı üzerine olay yerine polis ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.
Kavgada silahla yaralanan Ensari ve Zurnacı, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından önce Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesine, ardından Gaziantep Şehir Hastanesi ve Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Şahibe Zurnacı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Polis olaya karıştığı belirlenen 11 kişiyi gözaltına alırlen kavgada kullanıldığı belirlenen 3 tabancaya da el konuldu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.