Gaziantep'ten annesine fuhuş yaptırmak için kaçırılan 3 yaşındaki çocuk bir işyerindeki dondurucuda öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

Kan donduran cinayetin öyküsü talihsiz çocuğun annesi Melisa İ. (23) ve A. E.'nin (25) 1 yıl önce boşanmasıyla başladı. Bir süre babasının evinde kalan anne, daha sonra çocukluk arkadaşı Muhabbet T. tarafından kandırılarak evden ayrılıp arkadaşının yanına yerleşti.  Muhabbet'in sevgilisi Mehmet A. da eve gelip gitmeye başladı. Emlakçılık yapan ikili, genç kadına, "Senin  matetiğin iyi değil, emlakçılık yapamazsın. Biz seni zengin erkeklerle tanıştıralım, kısa sürede zengin olursun" internet üzerinden kadını pazarlamaya başladı. Günde 5-10 bin lira kota konulan kadın istenilen parayı getiremeyince çocuklarını alıkoyan Muhabbet ve Mehmet A. "Parayı getirmezsen çocuklarını göremezsin" diyerek tehdit ettikleri kadını zaman zaman da döverek hastanelik etti. Baskı ve şiddetin yanı sıra çocuklarının hasretine dayanamayan Melisa İ., fırsat bulunca eski kocasına ulaşarak yardım istedi. Çocukları bulmak için ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan eski çifttin canlı yayında oldukları sırada programa telefonla bağlanan bir kadın 1,5 yaşındaki küçük kızın birkaç aydır kendisinde olduğunu söyleyince çocuk eve giden ekipler tarafından alınarak devlet korumasına alındı. 

Gelen haberle sevinen aile ve izleyicilerin umutlu bekleyişi akşam saatlerinde bir ihbar üzerine Mehmet A.'ya ait giyim mağazasına giden ekiplerin 3 yaşındaki kızın cesedini buzdolabında donmuş halde bulmasıyla yerini üzüntüye bıraktı. Yoğun işkence sonucu öldürüldüğü ve uzun süre dondurucuda bekletildiği sanılan ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Burada babaannesi tarafından zorlukla teşhis edilen çocuğun işkence ile öldürüldükten sonra kefenlenip buzluğa konulduğu ve buzluğun da kilitli tutulduğu öğrenildi. 

Torununun cesedini teşhis etmek için adli tıpa gelen babaanne Sevim E., eski gelini ile arkadaşlarını suçladı. Sevim E., "Bunlar insan değil, asılmaları gerekiyor. Çocuğun her tarafından darp izleri var. Üzerinde sigara söndürmüşler, her tarafı morarmış, teni kalmamıştı. Boynunu sıkmışlar, boyun kaslarını koparmışlar. Bunlara bir ekmek bile verilmesin, assınlar bunları" diye tepki gösterdi.

Adli Tıp'ta babaanne tarafından teşhis edilen cesedin yarın  babası tarafından teslim alınarak Gaziantep Asri Mezarlıkta toprağa verileceği öğrenildi.