Yeniantep | Gaziantep Haberleri
Yeniantep | Gaziantep Haberleri
KÜLTÜR-SANAT

Buray Gaziantep'te sahne alacak

Şarkıcı Buray, GastroAntep Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne alacak.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Buray Gaziantep'te sahne alacak
Paylaş:

GastroAntep'te bu akşam Buray sahne alacak


GastroAntep Kültür Yolu Festivali konserleri Buray ile devam ediyor. Sevilen sanatçı, bu akşam Festival Park'ta Gazianteplilerle buluşacak.


Gaziantep'te 3 Ekim'de başlayan GastroAntep Kültür Yolu Festivali, konser programıyla devam ediyor. Festivalin 6 Ekim Salı akşamındaki konuğu Buray olacak.


Buray, bu akşam saat 21.00'de Festival Park'ta sahneye çıkacak. Sanatçının sevilen şarkılarını seslendireceği konser ücretsiz gerçekleştirilecek.


Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin destek verdiği festival 11 Ekim'e kadar devam edecek. Konser programında Buray'ın ardından 7 Ekim'de Simge, 8 Ekim'de Özcan Deniz, 9 Ekim'de Hakan Altun, 10 Ekim'de Mert Demir ve 11 Ekim'de Sefo yer alıyor.

Bu haber Yeniantep | Gaziantep Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR-SANAT Haberleri

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep'e geliyor

Akışın sonuna geldiniz.