Gaziantep’te koyun satmak için geldikleri çiftliğin sahibini öldüren ve kendilerine yardım eden çiftlik çalışanları tutuklandı.

3 gün önce Nurdağı ilçesinin Gedikli Mahallesinde meydana gelen olayda, Ali Çirkin (26) kendisine ait hayvan ahırının yanında bulunan çadırda silahla  vurularak öldürülmüş, çiftlikten koyun çalan 5 kişi ise köylülerin müdahalesiyle araçları durdurularak yakalanmıştı. Yapılan araştırmada Çirkin’in yanında çalışan 2 kişinin de dahil olduğu bir olayda öldürüldüğü ortaya çıkınca Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan fiziki ve teknik araştırma sonucu, olay yerine iki araçla küçükbaş hayvan satın almak maksadıyla gelen 5 şüpheli ile birlikte olayda adı geçen çiftlik çalışanı 2 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Olay yerinde ve yakınlarında yapılan arama faaliyetleri sonucu olayda kullanıldığı tespit edilen 2 tabanca ele geçirilirken, gözaltındaki F.C., S.D., A.Y., A.Y., C.Y., K.Y., M.Y. isimli şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.