31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Gaziantep belediye meclis üyeleri belirlenme süreci tamamlandı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında yapılan çalışmalarda; AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’in başkanlığında İl Koordinatörü Hakan Kahtalı, Milletvekilleri, belediye başkanları, il Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları ile MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik ve ittifak belediye başkan adaylarının da katılımıyla yapılan değerlendirmelerde listeler uzlaşılarak, mutabakatla tamamlandı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, belediye meclis üyeliği için AK Parti’ye müracaat edenlerin yoğun ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Çetin, belediye meclis üyeliği adaylarını belirleyen komisyonun liyakatı, demografik yapıyı ve teşkilat mensubu olmayı, cinsiyet, yaş ve meslek gruplarını esas alarak özverili ve titiz bir çalışmanın yapıldığını belirtti.

Çetin, “5 yıl boyunca Gaziantep’e hizmet edecek, geleceğini şekillendirecek, sorunlarına çözüm üretecek meclis üyelerinin yer alacağı meclis üyeleri listesi çalışmalarımızı büyük bir uzlaşı ve mutabakatla tamamladık. 2019 yılından beri belediye meclis üyesi olarak çalışan, katkı sağlayan, Gaziantep’teki hizmetlerin örnek alınmasını sağlayan belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.