Havaların ısınmasıyla Gazianteplilerin yoğun ilgisini gören Dülük Tabiat Parkı, hafta sonunda yaklaşık 40 bin ziyaretçi ağırladı.

Seyrine doyumsuz manzaraları olan Dülük Tabiat Parkı, her mevsimin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. İl içinden ve il dışından çok sayıda misafir, bol oksijenli bir ortamda Dülük Tabiat Parkı’nın muhteşem güzelliğini değerlendirerek keyifli ve huzurlu anlar yaşıyor. Eşsiz güzelliği yerinde görenler, bir yandan doğal güzelliklerin keyfini yaşarken bir yandan da yaşadıkları keyifli anları ölümsüzleştirmek adına bol bol fotoğraf çekiniyor. Kentin stresinden uzaklaşmak ve doğanın rahatlatıcı etkisinden faydalanmak amacıyla Dülük Tabiat Parkı’nı ziyaret edenler, çeşit çeşit renklerin süslediği Biyolojik Gölet ve Biyolojik Şelalenin oluşturduğu manzaraya hayran kalıyor.

Sadece Gazianteplilerin değil, komşu illerden de misafir ağırlayan Dülük’ü görmeye Adana’dan gelen Veli Özer, “Dülük Tabiat Parkı’nın çok güzel olduğunu internetten araştırdık, bulduk ve buranın çok güzel bir yeri olarak keşfedelim, dedik. Güzel yerleri görmeye gelmiştik. Ama Gaziantep Türkiye'nin en iyi illerinden biri olarak belki birinci sıradadır. İşte buranın çok güzel bir yer olduğunu arkadaşlar, ailece gelerek görmek istedik” şeklinde konuştu.

Gaziantepli Mustafa Keskin ise, hafta sonları ailece dinlenmek için piknik alanlarına gittiklerini belirterek, “Her hafta çocuklarımızla güzel bir şekilde eğleniyoruz. Kebabımızı yapıyoruz. Parkta eğleniyoruz. Fotoğraflarımızı çektik, güzel alanlarda güzel bir şekilde sohbet, çay, muhabbet edip Gaziantep'in hafta sonu güzelliklerini yaşıyoruz. Çok teşekkür ederiz başkanımıza ve görevli arkadaşlara. Ellerine sağlık. Çok güzel bir alan yapmışlar” dedi.