Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Gaziantep Bölge Temsilciliği’ne deneyimli gazeteci Nihat Düzgün atandı.

21 Kasım 2022’de yayın hayatına başlayan Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi, kadrosunu deneyimli bir isimle daha güçlendirdi. Ekonomi gazeteciliğinin sembol isimlerinden Hakan Güldağ’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi, Anadolu’da gücünü ve etkinliğini arttırıyor. 81 ilde ekonominin nabzını tutan Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Gaziantep Bölge Temsilciliği de deneyimli bir isme emanet edildi.

Gaziantep’te 30 yılı aşkın süredir yerel ve ulusal basın kuruluşlarının değişik kademelerinde görevler alan gazeteci Nihat Düzgün, Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi’nde çalışma arkadaşlarıyla birlikte Gaziantep iş dünyasının başarılarının yanı sıra sorunlarını gündeme taşıma ve çözümüne katkı sunma gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. 

Düzgün, Gaziantep’in sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda sağladığı gelişimle model ve marka bir kent olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

“Gaziantep’in her platformda etkin bir şekilde temsili, özellikle sorunların çözümü noktasında önem taşıyor. Türkiye’de ekonomi gazeteciliğinde fark yaratan ve bu alanda usta isimleri bünyesinde bulunduran Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi’nde Gaziantep ile ilgili gelişmeleri ülke gündemine taşıyarak, sorunların çözümüne katkı sunmak amacındayız.  Ayrıca sosyal ve ekonomik anlamda zorlu bir süreçten geçen kentimizdeki gerek iş insanlarımızın gerek bürokrasi gerekse de STK’larımızın motivasyonunu arttırmak için çaba göstereceğiz. Kentte var olan ortak akla ve model kent anlayışına dahil olarak kentin gelişimi ve kalkınmasına katkı sunmak için çaba göstereceğiz.”

Düzgün, Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi’nde köşe yazılarıyla ekonominin ve kentin nabzını da tutacak.