Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKYK Toplantısı'ndan sonra AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, İslâhiye Belediye Başkanı Kemal Vural, İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ve Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz ile yemekte bir araya geldi.

Yemekte, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Millet Kütüphanesi ve Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünellerinin açılışı için Erdoğan’ı Gaziantep’e davet etti.

Gaziantep’e ve Şahinbey ilçesine kazandırdığı önemli projeler ve yapacağı çalışmalarla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bilgiler veren Tahmazoğlu, ziyaret sırasında Türkiye’nin en büyük ikinci kütüphanesi olan Şahinbey Millet Kütüphanesi ve Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri’nin açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Gaziantep’e davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Tahmazoğlu’nun davetinden memnuniyet duyup açılışlar için Gaziantep’e geleceğinin müjdesini verdi.