Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Mustafa Edip İzol’a plaket verdi.

Toplu açılışı töreni için Gaziantep’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstasyon Meydanı’nda aralarında Gaziray, 70 fabrika ve Şahinbey 3 Katlı Köprülü Kavşağı’nın da bulunduğu çok sayıda eseri hizmete açtı.

Programın ardından Panorama Müzesi’nde düzenlenen özel bir programda kadınlarla da buluşan Erdoğan Türkiye Yüzyılı projesi hakkında bilgiler vererek sorularını yanıtladı. Erdoğan programın sonunda, başarılı çalışmalarını takdir etmek amacıyla AK Parti Gaziantep Seçimleri İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Edip İzol’a da plaket verdi.

Aldığı plaketten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Edip İzol, “Öncelikle toplu açılış törenine yoğun katılım sağlayan, alanı tıklım tıklım dolduran hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızdan böyle bir plaket almak benim için çok büyük onur, Cumhurbaşkanımıza tekrar teşekkür ederim. Türkiye Yüzyılı’nda çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. 2023 Seçimlerinde Gaziantep, yine kendine yakışanı yapacak ve Cumhurbaşkanımıza rekor bir oy ile destek verecektir” diye konuştu.