YAŞAM
Giriş Tarihi : 27-03-2023 15:05

İftar sofrası kana bulandı

Daha önce karısını ve kayınbiraderini öldürmüştü. İftar sofrasında evlat katili oldu.

İftar sofrası kana bulandı

Gaziantep'te 15 yıl önce karısını ve kayınbiraderini öldürmekten girdiği cezaevinden yeni çıkan şahıs, iftar yemeğinde bir oğlunu öldürdü, diğer oğlu ve torunu ise yaraladı.

Şahinbey ilçesinin Cebeler mahallesinde  meydana gelen olayda, Mehmet Kaçan, oğulları ve erkek torunlarını kendisine ait bağ evine iftara davet etti. İddiaya göre iftardan sonra bir oğlu ve bir torununu tatlı almak için şehre gönderen Kaçan ve diğer çocukları arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kaçan üzerinde bulunan silahla çocuklarına ateş açtı. Mehmet Kaçan’ın silahından çıkan mermilerin isabet ettiği oğlu Sinan Kaçan (36) olay yerinde yaşamını yitirirken, büyük oğlu Hüseyin Kaçan (42) ve torunu Hakan Kaçan (16) ise yaralandı.  Silah seslerini duyan köylülerin ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınan Mehmet Kaçan’ın 15 yıl önce eşi ve kayınbiraderini öldürdüğü ve bu suçtan girdiği cezaevinden kısa bir süre önce çıktığı öğrenildi.

AdminAdmin