Kilis’teki programı nedeniyle uğradığı Gaziantep’te bir dönem siyasette sağ kesimde yer alan bazı isimlerle görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaklaşık 40 kişiyi bulan kitleyle eski İl Başkanı Melih Meriç’in organizasyonuyla buluşturulduğu ortaya çıktı.

Kilis programı için bir gün önceden Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir otelde düzenlenen toplantıda tamamı sağ ve muhafazakar kesimden oluşan yakışık 40 kişi ile toplantı yaptı.

CHP İl Başkanı Neşet Uçar ve CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan ile eski İl Başkanı Melih Meriç dışında CHP'den hiç kimsenin alınmadığı toplantıda Şerif Başkülekçi. Necati Binici, Namık Taşar, Ahmet Cengiz, Erdal Hamavioğlu, Faik Akyılmaz, Necati Kanalıcı, Mustafa Akdoğan ve İbrahim Tuğsuz gibi isimlerin Melih Meriç tarafından davet edildiği ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki günlerde de Gaziantep’e geleceği ve düzenlenecek kabalalık bir toplantıyla önemli bir isme parti rozeti takacağı öğrenildi.