Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Tarihi şanla dolu kahraman milletimizin karşısında kimse duramaz” ifadelerini kullandı.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, tarih boyu saldırılara maruz kalan aziz milletimizin en zor koşullarda dahi düşmana karşı destansı zaferler kazandığını belirterek mesajında şunları kaydetti:
“15 Temmuz’da hain terör örgütü FETÖ/PDY tarafından ülkemizin birliğine, demokrasimize ve hürriyetimize yönelik darbe girişimi gerçekleştirilmiş ve vatanını canından aziz bilen milletimiz bayrağına, ülkesine, istikbaline ve demokrasine sahip çıkarak büyük bir destan yazmıştır.  O gece tüm Türkiye’de olduğu gibi Gazi şehrin evlatları meydanlara koşmuş, ülkesine ve geleceğine sahip çıkmıştır. Vatan uğruna kadın erkek, genç yaşlı demeden tankın önünde duran, mermilere kendisini siper eden bu asil millete kimsenin gücü yetmez. Hainler ve ülkemiz üzerinde emelleri olanlar her defasında mağlup olsa da ülkemizin üzerinde yeni hesaplar yapmaya devam etmektedir. Pandemi, savaş ve küresel sorunların arttığı bir dünyada daha güçlü olmak için birbirimize sımsıkı sarılmalıyız. Kahraman Mehmetçiğimiz ve güvenlik güçlerimiz hainlere, teröristlere göz açtırmıyor. Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun. Hepimiz askeriz ve vatan uğruna canımızı vermeye hazırız.  15 Temmuz gibi ağır bir badireyi bertaraf eden, son yıllarda pandemi, deprem gibi türlü imtihandan geçen aziz milletimiz bugünün zorluklarını da el birliğiyle atlatacaktır. Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın gururuyla demokrasimize, değerlerimize sahip çıkarak, Cumhuriyetimizin ikinci asrında daha gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yedinci yılında, vatanımızın bütünlüğü ve aziz milletimizin geleceği için gözünü kırpmadan şehadete yürümüş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Şehit ve gazilerimizin ailelerine saygılarımı iletiyorum.”