Gaziantep'te tali yoldan önlerine çıkan otomobille çarpışan ATV'nin üzerindeki 2 çocuk hayatını kaybetti.  Kazada yaşamlarının yitiren çocukların özel bir lisede birinci sınıf öğrencisi oldukları ve çok samimi arkadaş oldukları öğrenildi.

Şehitkâmil ilçesinin 15 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen kazada Kerim Gündoğan (14) ve Hüseyin Akın’ın (14) üzerinde bulunduğu 27 MST 04 plakalı ATV yolda seyir halindeyken kavşakta tali yoldan önlerine çıkan 27 ARB 190 plakalı otomobille çarpıştıktan sonra savrularak devrildi.

Kazada ağır yaralanan çocuklar kaldırıldıkları Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

Kaza anı çevredeki bir güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde 2 ATV seyir halinde iken kavşak giren bir otomobilin kavşağın tam kesişme noktasında Kerim Gündoğan ile Hüseyin Akın’ın üzerinde bulunduğu ATV'yle çarpışması yer aldı. Hayatlarını kaybeden çocukların cansız bedenleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazada yaşamını yitiren Hüseyin Akın’ın Gaziantep Futbol Kulübü’nün eski yöneticilerinden Mesut Akın’ın oğlu olduğu öğrenildi. Özel bir lisede öğrenci olan çocukların aynı sınıfta okudukları, çok samimi arkadaş oldukları ve okul dışındaki zamanlarda da sürekli birlikte oldukları öğrenildi.

Kazada otomobil sürücüsünün de yaralandığı ve bir hastanede tedavi altında olduğu, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı belirtildi.