Siyasi hayatının yanı sıra sosyal yaşamda da faal bir kişilik olan sendikacı Hasan Ödemiş, MHP’den belediye meclis üyesi aday adayı oldu.  

Gaziantep Şanlıurfalılar Derneği (ŞANLIDER) ve HAK İŞ Sendikasına bağlı ÖZ BÜRO İŞ Sendikasının da kurucuları arasında olan Ödemiş, Şehitkamil Belediye Meclisi üyeliği için aday adaylığı başvurusunu MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hakan İbrahim Demirkıran’a yaptı.

Hedefleri hakkında bilgi veren Hasan Ödemiş, “Yıllardır zaten siyaset hayatının içindeyim. Bugüne kadar partime ve halkıma hizmet etmeye çalıştığım gibi eğer meclis üyesi olursam da hizmetlerim devam edecektir. Bugüne kadar işçi arkadaşlarımın sorunlarını ve hak taleplerini Ankara’da en üst perdede dile getirerek çözüm aradık. Aynı şekilde sosyal hayatta da ŞANLIDER bünyesinde hemşerilerimizin  sesi olmaya çalıştık” dedi.

Ödemiş, Gaziantep'te önemli bir Şanlıurfa nufusu olduğuna dikkat çekerek, "Şehrimin iki büyük ilçesinde de ciddi bir Şanlıurfalı nüfusu bulunuyor. Hemşerilerimiz artık yaşamın yer alanınad oldukları gibi siyasette de etkin olmalıdır" diye konuştu.