GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-01-2023 15:33

Ölümden kaçamadı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir kişi motosikletle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. Motosikletten inip kaçan şahıs ardından gelen saldırganın silahından çıkan mermilerle yaşamını yitirdi.

Ölümden kaçamadı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde otogar yakınlarında motosikletiyle seyir halinde olan fitness antrenörü Recep Karakaya, önünü kesen bir otomobilden açılan ateşle yaralanıp yere düştü. Omzundan yaralanan Karakaya saldırıdan kurtulmak için boş araziye doğru kaçmaya çalışırken araçtan inen şüpheli de ardından koşarak Karakaya’ya silahla yeniden ateş ettikten sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. 

Saldırı anı ve saldırganın kaçışı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerinin yaptığı incelemede yaşamını yitirdiği belirlenen Karakaya’nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis cinayetin ardından olay yerinden kaçan ve bölgedeki güvenlik kameraları ile vatandaşların cep telefonu çekimleriyle görüntülenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

AdminAdmin