Gaziantep'te, bir kişi sağlık personelini hastanede 16 kez bıçakladı. Eşiyle yasak aşk yaşadığı iddiasıyla 16 kez bıçakladığı Mustafa Yıldız'ı yerde de tekmeleyen saldırgan gözaltına alındı.

Gaziantep Üniversitesi Hastanesinde meydana gelen olaydan, sağlık personeli Mustafa Yıldız (40) kendisini takip ederek görev yaptığı servise gelen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Defalarca bıçaklanan Yıldız kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan tarafından tekmelerle de dövüldü. Mesai arkadaşları tarafından ilk müdahalesi yapılan ve görev yaptığı hastanede tedavi altına alınan Yıldız'ın vücudunun çeşitli yerlerinde 16 bıçak yarası tespit edildi.

Olaydan sonra gözaltına alınan Ömer F. isimli saldırganın eşinin de aynı hastanede idari personel olarak görev yaptığı öğrenilirken, olay anında çekilen görüntüler ise izleyenleri dehşete düşürdü. Görüntülerde defalarca bıçakladığı Yıldız'ı yerde de tekmeleyen saldırganın kendisine engel olmaya çalışanlara, "karışmayın namus meselesi" diye tepki göstermesi ve kelepçelenmesi sırasında da "namus meselesinin cezası ölümdür" diye bağırması dikkat çekiyor.