Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma, yeni dönem adaylığı ve ilçe belediye başkanlarıyla yaşadığı sorunlarla ilgili, "Partimin ve Gaziantep'in iyiliği için geri adım attım" dedi.
Gaziantep’te görev basın mensuplarıyla bir araya gelen Fatma Şahin, bugüne kadar yaptığı projeler, adaylık süreci ve yeni dönemdeki projeleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel, AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik'in de katıldığı toplantıda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile arasında yaşanan sorunlara ilişkin sorulan bir soruya cevap veren Şahin, “Gaziantep’in geleceği için her konuda geri adım attım” dedi.

Kendi çocuklarından örnek veren Şahin, “Karşı karşıya gelindiği zaman herkes kendi kurumunu korumaya çalıştığında, elbette bu gibi sorunlar bundan önce oldu bundan sonra da olabilir. Benim hep söylediğim bir şey var. Benim iki çocuğum var, ikisinin talepleri çok farklı. İkisinin karakteri o kadar farklı. Oysa aynı anneden babadan ama karakterleri o kadar farklı ki. Ben ise o kardeşlerin kardeşlik hukukunu korumak zorundayım. Partiye ve Gaziantep’e zarar verecek her şeyde geri adım attım. Çok farklı düşüncelerimiz olabilir, zaman zaman birbirimizi kalbi olarak üzmüş olabiliriz ama bu kentin geleceğine zarar verecek hiçbir şey yapmadık, yapmayız. Partiye ve kente zarar verecek her şeyde ben geri adım attım. Buna da birçok arkadaşım şahittir. Yine geri adım atarım çünkü bu kent benim göz bebeğim, bu kent benim bebeğim. Bu bebeğe zarar verecek herhangi bir şeye ise Fatma Şahin olarak zarar vermem. Genel merkezimiz de bunun farkında olduğu için bu şekilde bir karar verdi" dedi.