Gaziantep Futbol Kulübü, Şehitkâmil Belediyespor Kulübü’nden alt yapı desteği alacak. İki kulüp arasında alt yapı işbirliği için sözleşme imzalandı.  

Beykent Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Futbol Kulübü (GFK) Başkanı Memik Yılmaz, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Rahmi Açıkkol, çok sayıda teknik adam ve sporcu katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, milletin imkânlarının şehrin takımına hizmet ettiğini ifade etti. Fadıloğlu, “Türk futbolunun ilerlemesi ve rekabet gücünün artması için kritik bir rol oynayan altyapı çalışmalarına ve spor akademisi faaliyetlerine büyük önem veriyoruz. Bir yandan müsabık takımlarımız yeşil sahada faaliyetlerini sürdürürken, bir yandan da yetenek taramaları ve temel eğitim çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu işin mutfağında yer almak bizim daimi önceliğimiz oldu. Gaziantep Futbol Kulübü’nün ihtiyaçları noktasında da lojistik desteğimiz her zaman emirlerinde olacak. Milletin imkânları, şehrimizin takımına hizmet edecek. Protokol çerçevesinde yetenek taramalarını yoğunlaştıracak, müsabık sporcu havuzuna dahil ettiğimiz gençlerimizi alanında uzman antrenörlerimizle buluşturarak nitelikli bir eğitim almalarını sağlayacağız” dedi.

GFK Başkanı Memik Yılmaz ise, Şehitkamil Belediyesinin spora büyük destek verdiğini belirterek, “Toplumun her kesiminden çocukların ve gençlerin sporla tanışması adına Şehitkamil Belediyemiz çok değerli çalışmalara imza atıyor. Alt yapılarımıza daha fazla önem vermeliyiz. Çok yetenekli ve başarılı sporcularımız var. İlerleyen yıllarda inşallah onları üst liglerde mücadele ederlerken izleme ve alkışlama fırsatı buluruz. Protokolün çocuklarımıza, gençlerimize ve spor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.