Gaziantep'in en büyük mahallelerinden olan Vatan ve Fırat mahallelerine milletvekili İrfan Çelikaslan'ın girişimleri ile iki büyük park yapılacak.
Vatan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Amaç'ın gündeme getirmesi üzerine harekete geçen AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüşerek iki mahallede ayrı ayrı park yapılmasını sağladı.

İki mahallede bulunan arsalarda içinde futbol, voleybol sahaları, oyun alanları, muhtarlık binası ve kent mobilyalarının yer alacağı mahalle parklarının müjdesini veren Çelikaslan, Vatan mahallesi muhtarı Hüseyin Amaç, Narlıtepe mahallesi muhtarı Faruk Damar ve Güzelvadi mahallesi muhtarı Mehmet Duran Tabo ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

Parklarla ilgili teknik ekipten bilgi alan Çelikaslan, parkların 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmete gireceğini açıkladı.
Vatan mahallesinin Gaziantep'in en büyük mahallelerinden olduğunu söyleyen Çelikaslan, "Vatan mahallesi demek, Güzelvadi, Fırat, Narlıtepe demek. Burası 6-7 mahalle arasında yoğun bir nüfusun yaşadığı bir bölge demek" diye konuştu.
