Eşinden ayrılıp Gazaintep'teki sevgilisiyle yaşayan Melissa adındaki kadın, 3 yaşındaki kızının düşme sonucu ölümünden sonra diğer çocuğuyla birlikte kayıplara karıştı. Müge Anlı'ya başvuran eski koca,  diğer kızının hayatından endişeli...

Almanya'da yaşayan Doğukan Ünal eski eşinin 3 ve 2 yaşlarındaki kızlarını yanına alarak Gaziantep'e gelip sevgilisiyle yaşamaya başladığını belirterek 3 yaşındaki kızı Meryem Çiğdem'in düşmeye bağlı beyin kanaması sonucu öldüğünü, 2 yaşındaki Sare'nin ise kayıp olduğunu belirterek katıldığı Atv'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kızlarının akibetinin araştırılmasıni istedi.


Almanya’ da yaşayan Doğukan Ünal, eski eşinden gelen telefon üzerine hastaneye kızını görmek için gittiğinde eşinin orada olmadığını ve küçük kızının hastane yetkilierince “sahipsiz bebek” olarak bilindiğini iddia etti. Doktorların, çocuğun hastaneye çok geç getirildiği için beyninde oksijenin bittiğini söylediklerini iddia eden Ünal gerçeğin ortaya çıkmasını istedi.

Kızını elleriyle toprağa verdikten sonra kendisine ulaşan eski eşinin arkadaşlarının vahim bilgiler verdiğini söyleyen Ünal, annenin çocuklara uyku ilacı içirdiğini ve tüm gün uyuduklarını söylediğini iddia etti. Ünal, "Arkadaşları, Melissa'nın sevgilisiyle rahatça gezmek için çocuklara, büyüklerin kullandığı ve uyku yapan ilaç verildiğini söyledi. Büyük kızımın gerçek ölüm nedeninin ortaya çıkarılmasını ve küçük kızımın nerede olduğunun ortaya çıkarılmasını istiyorum" dedi.