Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak İslam aleminin bayramını kutladı.

Gerek dini, gerekse de milli bayramların toplumsal hayatımızda önemli bir yeri bulunduğunu belirten Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek, “İslam alemi olarak rahmet, bereket ve merhamet ayı olan Ramazan-ı Şerifi geride bırakarak bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyor, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Şimşek, mesajında şöyle dedi:

“Bayramlar, birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma, sevgi, barış ve kardeşlik gibi duyguları güçlendiren, kısacası bizi biz yapan müstesna günlerdir. Bayramları anlamına uygun şekilde kutlamalı, kırgınlık ve dargınlıkları unutmalı, aile büyüklerini, yaşlıları ve hastaları ziyaret etmeli, çocuklar ve ihtiyaç sahipleri sevindirilmeli, böylece bayram coşkusu en üst düzeyde yaşanmalıdır. Gaziantep ve komşu iller olarak, 6 Şubat’ta büyük bir felaket yaşadık. 50 binden fazla insanımızı kaybettik. Depremde hayatını kaybedenlere bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye güçlü bir devlettir. Milletimiz de yardımseverdir. Devlet-millet kaynaşması ile depremin yaralarının kısa sürede sarılacağına, deprem bölgesindeki illerde hayatın en kısa sürede normale döneceğine inancımız tamdır. Depremzedelerimizle kucaklaşarak, kaynaşarak hep birlikte bayramı bayram tadında yaşamak için önümüzdeki Ramazan bayramı en büyük fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan ayını uğurlayıp, bayrama kavuşmanın sevincini yaşadığımız bu müstesna günlerin, ülkemiz ve tüm insanlık için refah, huzur ve barış getirmesini, savaşların ve akan gözyaşlarının son bulmasını diliyor, sanayicilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, herkesin huzur içinde, ailesi ve tüm sevdikleri ile acı ve kederden uzak güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.”