Gaziantep’te bir diş doktoru kendisini hastasına kötülediğini iddia ettiği meslektaşını dövdü. 

Şehitkamil ilçesinin Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gerçekleşti: 11 Temmuz'da Atalay Gençel’in çalıştığı kliniğe gelen M.G.B., diş ağrısı şikayetiyle muayene oldu. Gençel, tetkikleri yapıp M.G.B'nin dişinin çekilmesi gerektiğini söyleyerek işlem yaptı. M.G.B. ise daha önce muayene olduğu ve dişini çekmediklerini ileri sürdüğü diş hekimi O.B'nin çalıştığı kliniğin sitesine girerek olumsuz yorumlarda bulundu. Yorumların ardından O.B. çalıştığı kliniğe gelip Atalay Gençel'i tehdit etti. Bir sonra da iş yerinden çıkıp Fatih Mahallesi'ndeki evine giden Gençel, burada O.B'nin saldırısına uğradı. Başına 2, dudağına da 3 dikiş atılan Gençel, polise şikâyette bulundu.

Klinikte nöbetçi olduğu sırada bir hastanın diş ağrısı şikâyetiyle geldiğini söyleyen Atalay Gençel, “Hastayı muayene ettim, dişinde apse vardı. Başka klinikte tedavi olduğunu ancak ağrısının geçmediğini söyledi. Dişin çekime gitmesi gerektiğini, tedavi sürecinde dişi çekebileceğimizi, isterse de tedavi aldığı diğer klinikte çekim ve sonrasındaki tedavi sürecini sürdürebileceğini söyledim. ‘Siz çekin hocam’ dedi. Hastanın dişini çektik ve uğurladık. Akşam 19.00 sıralarında işimden çıktım evime doğru gidiyordum. Evimin önünde babamla durdum. O sırada birisi arkadan, ‘Bakar mısınız?’ diye seslendi. Elimden telefonu almaya çalışıp bana saldırdı. Saldırı sonucunda gözümde, başımın sağ tarafında, kafama iki dikiş atıldı. Yine dudağıma da üç dikiş atıldı. Kulaklarımın arkasında şişlik var. Dizimde sıyrık ve yaralar var. Yerde sürüklendim. Sonradan kendisinin meslektaşım olduğunu öğrendim. Saldırıyı yapan kişinin de bir hekim olması ayrı bir üzücü durum. Hasta yakınlarının saldırmasına alışmıştık ama bir hekimin başka bir hekime saldırması çok garip. Hekim hakkında şikâyetçi oldum. Şikâyetimden de vazgeçmeyeceğim” dedi.

Öte yandan, M.G.B’nin tedaviden sonra O.B'nin sitesine ağır hakaret içerek yorumlar yaptığı, doktorun kendisine ulaşması üzerine yorumu sildiği ve Atalay Gençel’in kendisi hakkında olumsuz şeyler söylediğini, bunun üzerine O.B'nin önce Gençel’in çalıştığı kliniği arayıp tepki gösterdiği, sonra da kliniğe giderek Gençel'in eşkâlini öğrendikten sonra aracıyla evine kadar takip ettiği ve saldırdığı ortaya çıktı.

Gençel'in şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.