YAŞAM
Giriş Tarihi : 28-09-2022 14:10

Gözyaşlarıyla uğurladı: Üşümesin!

Gaziantep'te işkence ile öldürülüp cesedi buzlukta saklanan 3 yaşındaki kız çocuğu son yolculuğuna uğurlandı. Acılı babası kızının tabutuna montunu sararak "üşümesin" dedi.

Gözyaşlarıyla uğurladı: Üşümesin!

Gaziantep'ten annesine fuhuş yaptırmak için kaçırılan ve bir işyerinin deposunda buzdolabında cesedi bulunan 3 yaşındaki Linda Nazlı'nın cansız bedeni toprağa verildi.

Gaziantep’te eşinden ayrıldıktan sonra 2 kızıyla birlikte sığındığı çocukluk arkadaşı Muhabbet Toz’un yayındayken Toz’un sevgilisi Mehmet Aksu tarafından fuhşa zorlanan ve çocukları alıkonulan Melisa İlhan’ın 3 yaşındaki kızı Lina Nazlı işkence ile öldürülüp Aksu’ya ait işyerinin mutfağındaki derin dondurucuda bulunmuştu.

Adlı Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından küçük kızın cenazesi babası Abdurrahman E. tarafından teslim alınarak Asri Mezarlık’taki Nakıboğlu Camii’ne getirildi. Kızının tabutuna sarılan Abdurrahman E., “Sana nasıl kıydılar, daha çok küçük” diye gözyaşı döktü. Kızının tabutunun başından bir an olsun ayrılamayan acılı baba “bebeğim üşümesin” diyerek bir yıldır görmediği kızının tabutuna kendi montunu sarması ise yürek yaktı.

Gaziantep Valisi Davut Gül, milletvekili Mehmet Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ile çok sayıda vatandaşın da katıldığı cenaze namazının ardından Lina Nazlı’nın cenazesi Asri Mezarlık’a götürülerek toprağa verildi.

AdminAdmin