Gaziantep'te annelerine fuhuş yaptırmak için alıkoydukları çocuklardan 3 yaşındaki kızı öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan kadın ve sevgilisi tutuklandı.

Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Melisa İ., 2 kızının kendisine fuhuş yaptırmak isteyen çocukluk arkadaşı ve sevgilisi tarafından kaçırıldığı belirterek yardım istemişti. Canlı yayın sırasında telefonla bağlanam Kiraz A, kızlardan 1,5 yaşındaki Naime'nin kendisine  bırakıldığını söylemiş ve çocuğu polise teslim etmişti. Yapılan araştırmada 3 yaşındaki kızın ise darp edilerek öldürülüp, derin dondurucuya konulduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak anneui fuhşa sürükleyen kız arkadaşı Muhabbet T. ve sevgilisi Mehmet A. ile bakıcı Kiraz A. gözaltına alındı.
Haklarında "Kasten Öldürme" suçundan işlem yapılarak Adli Mercilere sevk edilen Mehmet A. ve Münevver T.  tutuklanırken, "Çocuğun Kaçırılması ve Alıkonulması" ile "Kişi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçundan işlem yapılan bakıcı Kiraz A. ise serbest bırakıldı.