Dün yaşanan sis nedeniyle uçakların kalkıp inemediği Gaziantep Havalimanından bugün de Ankara’ya yapılan uçuşlarda sorun yaşandı. Saban 05.45 uçağı Ankara yerine İstanbul’a inerken, 09:30 uçağı da Ankara’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle Gaziantep’ten kalkamadı. İki uçakta da ağırlık olarak AK Parti aday tanıtım toplantısına gidecek belediye başkanları ve AK Partililer bulunuyor.

05.45 Gaziantep-Ankara seferini yapan THY 7127 uçağı Gaziantep’ten havalandı ancak varması gereken Ankara’daki olumsuz hava koşulları gerekçe gösterilerek İstanbul’a indi. 09.30 THY 7121 Gaziantep-Ankara uçağının seferi ise ertelendi. Uçağın, Ankara'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle gecikmeli olarak saat 13.00’te kalkacağı bildirildi. Yolculara ilk etapta saat 13'de kalkacağı kısa mesaj gönderildi. Havaalanında bekleyen yolculara ikinci bir mesaj daha geçilerek, Ankara'da hava koşulları uygun olması halinde 11.30'da uçağın kalkacağı belirtildi.

09.30 THY 7121 yolcuları arasında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'na gitmek isteyen çok sayıda partili bulunuyor.