Yeniantep | Gaziantep Haberleri
Yeniantep | Gaziantep Haberleri
Diğer Sayfalar
GÜNDEM

Otobanda can pazarı

Çocuk bezi yüklü TIR otobanda alev alarak yandı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Otobanda can pazarı
Paylaş:

Gaziantep'te çocuk bezi yüklü TIR, TAG Otoyolunda alev alarak yandı. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale gelirken otoyolun Gaziantep - Osmaniye güzergahı bir süre trafiğe kapandı.


Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nurdağı mevkiinde meydana gelen olayda A.B. (42) yönetimindeki 12 AB 521 plakalı TIR, seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle alev alarak yanmaya başladı.

Yangını fark eden sürücü araçtan inerek yardım istedi. Alevler  TIR’ın dorsesini ve çekici kısmını sararken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri  bir saat süren çalışmanın ardından kontrol altına aldı.
Yangın nedeniyle otoyolun Gaziantep - Osmaniye yönü trafiğe geçici olarak kapatıldı.


Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı 

Bu haber Yeniantep | Gaziantep Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Gazeteciler toplumsal sorumluluk sahibidir

Akışın sonuna geldiniz.

Yeni Slow Radyo