Çizgi film Rafadan Tayfa’nın çok sevilen karakterleri dijital yarışmalar, karaoke gösterisi ve tiyatral sahne gösterileriyle M1 Gaziantep AVM’de düzenlenecek etkinlikte çocuklarla buluşacak.

“Teknolojik Tayfa” sloganıyla gerçekleştirilecek etkinliğe tüm çocukların davetli olduğunu söyleyen M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir, “Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizde çocukları da unutmuyoruz. 8 Eylül’de de çok beğenilen ve uzun zamandır gösterimde olan Rafadan Tayfa çizgi filminin sevilen karakterlerini özgün bir programda çocuklarla buluşturacağız” dedi.

Etkinliğin amacının çocukları eğlendirirken Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Milli Teknoloji Hamlesi faaliyetlerini Rafadan Tayfa aracılığı ile çocuklara ve halka duyurmak, Milli Teknoloji Hamlesi farkındalığı ve kamuoyu oluşturmak olduğunu kaydeden Gizir, “Etkinliğimiz; Milli Teknoloji Hamlesi, yerli üretim, yapay zeka, bilim tarihi, planetaryum (Gök evi), robotik kodlama, teknoloji üreten bir nesil, havacılık ve uzay teknolojileri başlıkların işleneceği özgün senaryo, müzik, tasarım ve prodüksiyon ile hazırlanmış, pedagojik yaklaşım ile tasarlanan  ‘Rafadan Tayfa, Teknolojik Tayfa’ Türkiye turnesi etkinlik projesidir” diye konuştu.

Etkinlik programı hakkında da bilgi veren Gizir, “Rafadan Tayfa karakterlerinin yapacağı dijital sunumları, karaoke gösterisi, Rafadan Tayfa-Teknolojik Tayfa 6 maskot karakter ile tiyatral sahne gösterisi ve müzikal şov çocuklarca çok beğenilecek. Daha önce düzenlediğimiz Rafadan Tayfa etkinliği büyük ilgi görmüştü. Bu kez de aynı ilgiyi göreceğinden eminiz. Tüm çocukları 8 Eylül Perşembe günü yapacağımız bu etkinliğe davet ediyoruz” dedi.