Gaziantep'te CHP gençlik kolları üyeleri ve AK partili gençler arasında taşlı sopalı kavga çıktı. 4 kişinin yaralandığı olayda CHP'li meclis üyesi silahla havaya ateş açtı. İki taraf da karşı tarafın saldırısına uğradığını iddia etti.

Sanko Park AVM yanında bulunan ve siyasi partilerin stant faaliyetleri yürüttüğü alanda AK Parti ve CHP stantlarında bulunan şahıslar arasında sözlü tartışma çıktı. Taşlı sopalı kavgaya dönüşen olay sırasında CHP Şehitkamil İlçe Belediye Meclis üyesi Ersin Atar'ın taşıma ruhsatlı silahı ile havaya ateş açtığının görülmesi üzerine Atar, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

Kavgada yaralanan 4 kişi yakındaki 25 Aralık Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantepli avukatı Mustafa Doğan İnal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yer Gaziantep.CHPliler kaybedeceklerini anlayınca dağdaki ortakları gibi davranmaya başladılar. Akparti standı dağıtılıyor, CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Ersin Atar silah ateşliyor. Pazara kadar bu tip provakasyonlara gelmeden sakin olalım ve hepsini sandığa gömelim!" görüşünü dile getirdi.

CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar ise, yaptığı açıklamada, "Bugün akşam saatlerinde gençlik kollarımız Sanko Park önünde AKP’li bir bir grubun taşlı sopalı saldırısına uğradı. Gençlik kollarımızdan 4 arkadaşımız yaralanarak 25 Aralık Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay kolluk kuvvetlerinin müdahalesi ile yatıştırıldı. Gençlik Kollarımıza karşı yapılan bu saldırıya karşı hukukçu arkadaşlarımız süreci yakından takip ediyorlar" dedi.