Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı ve TİM Başkan Vekili Ahmet Fikret Kileci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  Kileci; “15 Temmuz’da milletimiz zor zamanlarda daima birlik ve beraberliğini koruyacağını göstermiştir” dedi.

 Temmuz 2016 tarihinde milletimizin korkusuzca meydanlara çıkıp direndiğini hatırlatarak demokrasiye sahip çıkması hakkında açıklama yapan Ahmet Fikret Kileci “Öncelikle 15 Temmuz’un 7. yıl dönümünde aziz şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyorum. Onların azmi ve inancı sayesinde Milli birliğimiz ve egemenliğimiz tekrar tescil edilmiş oldu. Bu yüzden şehitlerimize ve gazilerimize büyük minnet borçluyuz" diye konuştu.

Başkan Kileci, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günümüzü içtenlikle kutluyorum, Sağlıklı yönetimlerin temel taşı demokrasidir. O gün demokrasisine sahip çıkan halkımızın fedakarlığı ile bugünleri yaşayabiliyoruz. Milletimiz zor zamanlardaki dayanışmasını daima korumuştur ve koruyacaktır. Bu anlamlı günün vesilesiyle bir kez daha tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum" dedi.