“Fırsat dolu kırtasiye günleri bir başka” sloganıyla düzenlenen kırtasiye günleri M1 Gaziantep AVM’de devam ediyor. 20 Ağustos’ta başlayan ve 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek alışveriş etkinliğinde yüzlerce çeşit kırtasiye ürünü, uygun fiyatla öğrencilerle buluşuyor.

M1 Gaziantep AVM sergi alanında açılan kırtasiye günleri kapsamında açılan stantlarda çantadan mataraya, defterden kaleme, silgiden cetvele tüm kırtasiye malzemeleri öğrencilerin beğenisine sunuluyor.

Düzenledikleri etkinlik ve alışveriş kampanyalarıyla kentin eğitim, kültür ve sosyal yaşamına katkı sağlamaya çalıştıklarını belirten M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir, 2022-2023 eğitim-öğretim yılına hazırlanan öğrencilere en uygun fiyatlarla binlerce çeşit kırtasiye ürünü sunduklarını söyledi.

Gizir, “AVM’nin sergi alanında kurduğumuz stantlarda okulda lazım olabilecek her türlü ürün satışa sunuluyor. Çantadan su matarasına, kalemden deftere, silgiden cetvele tüm kırtasiye malzemelerinde farklı seçeneklerde binlerce çeşit ürünün yer aldığı stantlarımız 30 Eylül gününe kadar açık olacak. Çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen veliler en uygun fiyatlarla okul alışverişini burada rahat bir ortamda yapabilecek” dedi.