Taibatımıze en uygun rejim
Gaziantep Valisi Davut Gül, Cumhuriyetin Türk Milletinin tabiatına en uygun idare biçimi olduğunu söyledi.
Başlık, özet ve etiketlerde arandı.
Gaziantep Valisi Davut Gül, Cumhuriyetin Türk Milletinin tabiatına en uygun idare biçimi olduğunu söyledi.
2022-2023 Eğitim-Öğretim döneminin başlamasına bir hafta kala ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin uyum eğitim süreci başladı.
Gaziantep'te afet öncesi ve sonrasında yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Afet için neler eksik, neler yapılacak? Vali Gül detayları tek tek anlattı.
Gaziantep'te Vali Davut Gül'ün başlattığı spor kampanyasıyla okullardaki spor kulübü sayısı ve lisanslı sporcu sayısında patlama yaşandı.
Maaş ve tazminatları ödenmediği için 125 gündür oturma eylemi yapan Gaziantepspor'un emektar işçilerinin alacakları için Vali Davut Gül'den müjdeli haber geldi.