Yeniantep | Gaziantep Haberleri
Yeniantep | Gaziantep Haberleri
Diğer Sayfalar
EKONOMİ

Nizip gümrüğünde ilk işlem

Nizip'te açılan Gümrük Müdürlüğünde ilk tescil işlemi yapıldı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Nizip gümrüğünde ilk işlem
Paylaş:

 

Gaziantep'in Nizip ilçesinde hizmete açılan Gümrük Müdürlüğü’nde ilk tescil işlemi yapıldı.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar ile birlikte Nizip Ticaret Odası’nın (NTO) üçüncü katında hizmet verecek olan Nizip Gümrük Müdürlüğü’nün idari binasında ve gümrük sahasında incelemelerde bulundu.

NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve Nizip Gümrük Müdürü Murat Avcu tarafından karşılanan Gaziantep Valisi Davut Gül yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Nizip Gümrük Müdürlüğü’nün kurulmasından bugüne emeği geçen herkese teşekkür eden Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip Gümrük Müdürlüğü’nün çalışmalarının tamamlandığını gözlemledik. Bugün itibari ile ilk tescil işlemi de yapılmış oldu. Nizip Gümrük Müdürlüğü ilçemizin ve ülkemizin ekonomisinin büyümesine katkı sağlayacaktır. Bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 

Gerçekleşen ziyarete GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölgesi Şube Müdür Vekili Mahmut Kurtgöz, NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat ve NTO yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Bu haber Yeniantep | Gaziantep Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Gaziantep'te feci kaza

Akışın sonuna geldiniz.

Yeni Slow Radyo